Met Gala și ale sale răizboinice intergalactice

..sau cum a salvat Balmain seara.

MET Gala este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, fiind perioada în care ne putem inspira sau amuza, după caz, pe seama ținutelor vedetelor ( o perioadă în care cu toții devenim critici vestimentari și ne dăm cu părerea ). În fiecare an există o tematică impusă care, teoretic, trebuie respectată de către participanți.

Totuși, regulile nefiind așa stricte, pare-se că multe persoane au înțeles greșit ce reprezintă Manus x Machina – o temă ce și-a propus să onoreze importanța tehnologiei în industria modei. Aparent, majoritatea vedetelor s-au dus cu gândul în direcția viitorului (tehnologie=inovație=viitor, mă gândesc), de aceea am putut observa multe detalii metalice pe covorul roșu și de aceea și concluzia mea: Balmain a sărit in ajutor cu creații preponderent metalice/argintii, oferindu-le vedetelor un pașaport către the safe zone.

De la cele mai mari case de modă până la branduri precum H&M (care s-a descurcat onorabil), designerii s-au întrecut în creații pentru a satisface cele mai “nebune” gusturi. Iată câteva exemple:

Foto Getty Images

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s