Fair findings

Întotdeauna am considerat pantalonii albi nepotriviți.

Știu, o afirmatie cu adevărat auto-ironică, dacă nu chiar impertinentă, ținând cont de galeria media aferentă acestei postări… Dar mă refer, desigur, la o anumită categorie de pantaloni albi și mai precis la cei skinny, dintr-un material incert ce se vrea a fi jeans, care de regulă îți lasă lenjeria la vedere, lucru deloc seducător la o femeie (sau cel puțin nu în astfel de circumstanțe).

IMG_0781

Pantalonii pe care îi port s-au reîntors la mine de nenumărate ori, în pofida eforturilor mele de a scăpa de ei.

Cred că i-am plimbat pe la cel puțin două târguri de tip yard-sale în speranța că își voi găsi menirea alături de altă femeie, care eventual să îi trateze așa cum merită(lucru pe care ar fi trebuit să îl fac și cu partenerii pe care i-am chinuit sistematic, gândesc). În orice caz, fără succes, m-am întors cu ei acasă de fiecare dată(de data aceasta discut strict despre pantaloni). Din fericire, materialul “sănătos” din jeans veritabil pe care îl au, talia mai înaltă și croiul lor m-au făcut să îi scot la lumină o ultimă oară.

Cât despre accesoriile pe care le port în ultimele poze, sunt niște piese pe care le-am găsit la Târgul Bucureștilor de weekend-ul trecut, unde am ajuns întâmplător, fiind în căutare de sarmale. Vorbesc despre borseta cu detaliu metalic, despre ineul cu șarpe și cel rotund, dintr-o piatră semi-prețioasă al cărei nume nu mi-l pot aminti.

Ochelarii sunt dintr-o piațetă din Milano și cred că este pentru prima dată când descopăr că forma lor îmi acoperă sprâncenele.

IMG_0778IMG_0757IMG_0796DSC01477DSC01445DSC01447

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s