Orori stilistice și comori vintage

Aștept frigul cum n-am mai așteptat de mult ceva. Serios. Aștept cu sufletul la gură perioada paltoanelor Belle du Jour-iene, la două rânduri de nasturi sau a blănurilor (faux, desigur) precum cele purtate de sofisticata Margot Tennenbaum. Mai e un pic, iar eu încerc să fiu mai răbdătoare, pe cât posibil, cu mai toate aspectele vieții.

22343749_1881379905513094_1004342737_o

Revenind, bineînțeles că atunci cănd spun orori, mă refer cu precădere la cele stilistice. Ce e cool toamna asta? Printre altele, tot felul de experimente de natură științifico-fantastică în ceea ce privește accesoriile. Cizmele ȘOSETĂ. Sau..mai rău…șosetele purtate peste pantofi.

Nu cred că am să uit vreodată o vorbă de duh de-a mamei mele: “Vai, Teodora, da’ o să ajungem să purtăm furoul peste palton, pe bune că da.” Și iată-ne 10 ani mai târziu cum ne găurim ciorapii pentru a putea să ne scoatem tocul prin țesătură.

Furou peste trench n-am, însă mi-am permis să mă joc putin cu ideea de ciorap purtat de-a-ndoaselea. Și, firește, nu am nimic de spus în apărarea mea. Ah, și singurul lucru care ar mai fi de menționat este că trenchul vintage pe care îl port îmi este o piesă de suflet și este găsit la Vintage Couture Shop.

10125.184.41

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s