Anachronism

Titlul se referă, desigur, la mine. Anacronismul, așa cum îl percep eu. De fapt, nu. Definiția e destul de clară, nu-mi asum drepturile, o spune chiar și numele(“împotriva” timpului): o inconsistență cronologică,  o oarecare juxtapunere a persoanelor și evenimentelor din perioade diferite de timp.

Am observat cum tind în fiecare postare să arunc câte cel puțin o chestie vintage, piesă pe care nu o pot repera neapărat într-un decor cu timp și spațiu precise. Adică eu, tânără domnișoară care profesează în industrie ar trebui să fiu un pic mai ancorată în realitate, barem să mai arunc o piesă actuală, că așa se cade, nu?

5

Mai mult decât atât, încep din ce în ce mai mult să vorbesc din ce în ce mai puțin despre modă. 

Mă dezic și de asta. Am renunțat la epifanii care o educă pe X să poarte o cămașă albă cu o pereche de pantaloni negri și să arate sofisticat. Recomandările în calitate de stilist pe care le fac sunt redirecționate către Marie Claire, unde ultima dată am vorbit despre polka dots, un trend pe care îl ador.

Aici sunt idei. Am găsit bereta asta în debaraua unui prieten care tocmai ce s-a mutat în centru, la Universitate. Am căzut de comun acord că trebuie să-mi apartină.

Ochelarii au, din nou, o poveste specială. Sunt luați dintr-un târg de duminică din Berlin, de la o doamnă extraordinar de cochetă care colecționase ochelari de pe vremea mult regretatului Gianni (Versace) și care m-a cucerit cu modelele pe care le pusese spre vânzare. Cei pe care îi port nu poartă semnătura vreunui designer monstruos de cunoscut, nu.

Pantofii sunt luați din Istanbul, lucru care m-a făcut să mă încerce un sentiment de dor.

64872

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s