l’amour pour le rouge

Unele tendințe sunt născute pe catwalk în timp ce altele își găsesc, mai nou, începuturile nicăieri altundeva decât pe stradă. Cu popularitatea masivă a street style-ului și influența sa asupra industriei, nouă nu ne rămâne decât să ne ..bucurăm (?!) de aceste momente de apariții fiasco permise, ba chiar încurajate pe plan social și în reviste glossy. 

Pentru că nimic nu se compară cu acel je ne sais quoi al unei ținute all red care strigă, literalmente, prin toți porii “nu am idee ce fac” și care funcționează de minune.

1

Spre rușinea marilor case de modă și a celor ce se află în spatele lor, adolescenții “internauți” dictează din ce în ce mai sonor regulile, cu o lejeritate care naște fenomene feșăn incomensurabile. Și cum probabil ați văzut mult roșu în fața ochilor, la propriu, m-am gândit că.. n-ar fi rău să-mi declar și eu adorația față de această culoare care, cu ajutorul câtorva #instachicks și, desigur, a brandurilor precum Jil Sander, Max Mara sau veșnicul Balenciaga, e cam cea mai în vogă la momentul actual. Așadar, vivre d’amour pour le rouge et d’eau fraîche.

524

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s